Halkészítési praktikák

Angolna és kacsamáj rizottó – S04 EP04

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Spenótos gombás házi tészta – S04 EP05

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Harcsapaprikás túrógombóccal – S04 EP06

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Vendégváró falatok – S04 EP07

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.  

Tovább

A hal pucolása és előkészítése

Hogyan kell halat pucolni és zsigerelni? Videofilmünkből kiderül hogyan lehet egyszerűen, gyorsan és tisztán előkészíteni egy halat a főzéshez.

Tovább

A hal filézése

A hal legértékesebb része a halfilé. Két percben megmutatjuk, hogyan készíthetünk otthon halfilét könnyedén. Pontyon mutatjuk, de bármilyen halunk van, a módszer ugyan ez.

Tovább