Halkészítési praktikák

Ízesítés, alapanyagok – S01 EP07

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Főzési technológiák, eszközök – S02 EP01

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Fogassüllő serpenyőben – S02 EP02

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Sous vide technika – S02 EP03

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Aromatikus gőzfürdő – S02 EP04

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább

Posírozás, konfitálás – S02 EP05

Van, aki forrón szereti. Van, aki a nagy fogást szereti. Van, aki megeszi. Van, aki neveli. Te hogyan szereted a halat? Tippek, tanácsok, hírek a halról.

Tovább