VÍZI MENTŐNEK ÁLLT MARENEC FRUZSI ÉS MOLNÁR ANDI! A SPORTKLUB KÉT CSINOS MŰSORVEZETŐJE A
NAGY MELEGBEN A DOMONYVÖLGYI STRANDRA LÁTOGATOTT, AHOL KLAUSMANN VIKTOR VEZETTE BE ŐKET A FELELŐSSÉGTELJES MUNKA TITKAIBA. AZ IZGALMAS KALAND UTÁN A LÁNYOK ÍZLETES PISZTRÁNGFOGÁSSAL LEPTÉK MEG A VÍZI MENTŐKET.

klausmann_viktor_vendegul_latta_andiekat    vizre_szalltak_fruzsiek

Forró nyári napon érkezett meg a SporKlub két csinos műsorvezetője a domonyvölgyi strandra, hogy megnézzék, hogyan telnek a magyar „baywatch” fiúk mindennapjai a tó mellett. Viktor Fruzsin mutatta be, hogyan kell kihúzni a bajba jutott embert. Az izgalmas kaland után a lányok ízletes pisztrángfogással lepték meg a vízi mentőket. „Tiszai lány vagyok, rajongok a halért, annak szinte minden változatáért. Ünnepekkor nem hiányozhat a családi asztalról a halászlé, de az utóbbi időben – a diétám miatt – hétköznapokon is sokkal több halat eszem. Andival most egy szuper recept szerint, paprikás lisztbe forgatva, négysajtos, parajos krémmel készítettük el a pisztrángot a vízi mentőknek.
Én általában grillezett zöldséggel fogyasztom, így a nagy hőségben is könnyen emészthető, mennyei fogás!” – mondta el Marenec Fruzsi.

 

keszul_a_koret_a_pisztranghoz    marenec_fruzsi_figyel_a_fuszerezesre