Hozzávalók
							
					- 80 dkg fogasfilé
 - 3 dl olaj
 - 8 db bébi cukkini (virágával együtt)
 - 8 db ördögszekér gomba
 - 10 dkg liszt
 - 1 kávéskanál sütőpor
 - 1 db tojás
 - 2 dl sör
 - só
 - 4 dkg vaj
 
							Elkészítés
							
Elkészítés: A fogasfilék bőrös felét beirdaljuk, besózzuk. Forró serpenyőben bőrös oldalukon megsütjük, amikor pedig elkészülnek, olvasztott vajjal megkenjük. A cukkínikről levesszük a virágokat. Lisztből, tojásból, sörből sörtésztát keverünk, ízesítjük sóval. A virágokat lisztbe forgatjuk, majd a sörtésztába mártjuk, és 180oC-os bő olajban ropogósra sütjük. A cukkínit és a gombát felszeleteljük, sózzuk, serpenyőben megpirítjuk, tálaljuk.
(Áman Attila séf receptje)
