Hozzávalók
- 30 dkg busafilé
- 15 dkg vadrizs-rizs keverék
- 15 dkg lila káposzta
- 15 dkg joghurt
- 1 db citrom
- 10 dkg vaj
- fekete bors
- olaj
- fahéj
A vadrizs keveréket 15-20 perc alatt készre pároljuk. A lilakáposztát vékony szeletekre vágjuk, majd egy kevés olajon megpirítjuk.
Ízesítjük egy csipet fahéjjal,sóval, ezután kevés víz hozzáadásával lassan puhára pároljuk. A joghurtot kikeverjük sóval, egy kevés borssal és a citrom levével.
A busafilét besózzuk, majd közepes hőmérsékleten vajon oldalanként 5-5 perc alatt készre sütjük. Ha sütés előtt beirdaljuk, akkor a szálkák kevésbé lesznek zavarók, de ha szálkamentes változatot szeretnénk, elkészíthetjük akár afrikai harcsából is.
Forrás: MA-HAL