Hozzávalók

  •  30 dkg busafilé
  •  15 dkg vadrizs-rizs keverék
  • 15 dkg lila káposzta
  • 15 dkg joghurt
  • 1 db citrom
  •  10 dkg vaj
  • fekete bors
  •  olaj
  •  fahéj

A vadrizs keveréket 15-20 perc alatt készre pároljuk. A lilakáposztát vékony szeletekre vágjuk, majd egy kevés olajon megpirítjuk.

Ízesítjük egy csipet fahéjjal,sóval, ezután kevés víz hozzáadásával lassan puhára pároljuk. A joghurtot kikeverjük sóval, egy kevés borssal és a citrom levével.

A busafilét besózzuk, majd közepes hőmérsékleten vajon oldalanként 5-5 perc alatt készre sütjük. Ha sütés előtt beirdaljuk, akkor a szálkák kevésbé lesznek zavarók, de ha szálkamentes változatot szeretnénk, elkészíthetjük akár afrikai harcsából is.

Forrás: MA-HAL