Hozzávalók

  • 30 dkg afrikai harcsa
  • 10 dkg bébikukorica
  • 20 dkg morzsolt csemegekukorica (konzerv)
  • 10-15 db koktélparadicsom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db lilahagyma
  • 3 evőkanál fehérborecet
  • 3 evőkanál magos dijoni mustár
  • olívaolaj

A halfilét vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral, majd 1 órára hűtőbe tesszük. A bébikukoricákat megsózzuk, kevés olajjal bekenjük és a grillen megsütjük.

Közben elkészítjük a köretet. A kukoricát, a felkarikázott koktélparadicsomot, a finomra vágott petrezselymet és a lilahagymát összekeverjük az olívaolajjal, a borecettel és félretesszük.

Végül a halszeleteket körülbelül 6-8 perc alatt aranybarnára sütjük, majd a paradicsomos salátával és a grillezett bébikukoricával együtt, frissen tálaljuk.

Forrás: MA-HAL