Hozzávalók
- 30 dkg afrikai harcsa
- 10 dkg bébikukorica
- 20 dkg morzsolt csemegekukorica (konzerv)
- 10-15 db koktélparadicsom
- 1 csokor petrezselyem
- 1 db lilahagyma
- 3 evőkanál fehérborecet
- 3 evőkanál magos dijoni mustár
- olívaolaj
A halfilét vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral, majd 1 órára hűtőbe tesszük. A bébikukoricákat megsózzuk, kevés olajjal bekenjük és a grillen megsütjük.
Közben elkészítjük a köretet. A kukoricát, a felkarikázott koktélparadicsomot, a finomra vágott petrezselymet és a lilahagymát összekeverjük az olívaolajjal, a borecettel és félretesszük.
Végül a halszeleteket körülbelül 6-8 perc alatt aranybarnára sütjük, majd a paradicsomos salátával és a grillezett bébikukoricával együtt, frissen tálaljuk.
Forrás: MA-HAL