Hírek, aktualitások

Ez mind halászlé

Ez mind halászlé

Bár a magyarok sajnos a kelleténél kevesebb halat fogyasztanak, halászlében azért verhetetlenek vagyunk. Bede Róbert mesterszakács, a halételek elkötelezett híve segít eligazodni a halászléfajták között, és a jó halászlé titkát is elárulja. Bede Róbertet egy nagy tányér ínycsiklandó halászlével mindig le lehet venni a lábáról. A mesterszakács a töményebb, passzírozott változatra esküszik, de a szegedi…

Tovább

Vízi mentőkkel töltötték napjukat

Vízi mentőkkel töltötték napjukat

Vízi mentőnek állt Marenec Fruzsi és Molnár Andi! A SportKlub két csinos műsorvezetője a nagy melegben a Domonyvölgyi strandra látogatott, ahol Klausmann Viktor vezette be őket a felelősségteljes munka titkaiba. Az izgalmas kaland után a lányok ízletes pisztrángfogással lepték meg a vízi mentőket.

Tovább

Reviczky Gábor szenvedélyéről vallott

Reviczky Gábor szenvedélyéről vallott

A nyári szabadság Reviczky Gábor számára – több mint 60 éve – egyet jelent a pecázással. A színművész négy évesen fogott először horgászbotot a kezébe, manapság már 17 éves fia is elkíséri a partra, felesége, Krisztina pedig valóságos mestere a halas ételeknek. „A családomból soha senki nem pecázott, ám mivel Tatabánya körül már gyerekkoromban is…

Tovább

Szeretjük, de ritkán vásárolunk halat

Szeretjük, de ritkán vásárolunk halat

Egészséges, könnyű, fehérjedús – a magyarok többségének ez jut először eszébe a halról,32%-unk pedig kifejezetten szereti a halas ételeket. Ugyanakkor, a témában végzett legutóbbi felmérés azt mutatja: évente csupán pár alkalommal kerül hal a tányérunkra, négy kilogrammos évi halfogyasztá­sunkkal pedig a sor végén kullogunk Európában.

Tovább